گرم ایران

ایران و روسیه هدف حملات عربستان در بازارهای نفتی

شنبه 13 دی 1393 ساعت 0:25
  • اخبار و اطلاعیه ها--گرم ایران
  • بازدید : 5096
یک کارشناس مسائل خاورمیانه مطرح کرد: عربستان سعودی قبل از افزایش تولیدات خود با کمپانی‌های بزرگ نفتی امریکا مذاکراتی نیز داشته و لذا این مسأله توطئه امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان علیه اقتصاد ایران را نشان می‌دهد.

ایران و روسیه هدف حملات عربستان در بازارهای نفتی

یک کارشناس مسائل خاورمیانه مطرح کرد: عربستان سعودی قبل از افزایش تولیدات خود با کمپانی‌های بزرگ نفتی امریکا مذاکراتی نیز داشته و لذا این مسأله توطئه امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان علیه اقتصاد ایران را نشان می‌دهد.
او با اشاره به این که جنگ نفتی از سوی عربستان و امریکا علیه ایران آغاز شده است، اظهار داشت: عربستان با افزایش تولیدات خود به میزان 2 میلیون بشکه در روز در کاهش قیمت نفت نقش کاملاً تخریبی ایفا کرده است.

وی ادامه داد: این کشور پس از این که احساس کرد میان ایران و کشورهای 1+5 توافق‌هایی صورت گرفته و ممکن است تحریم‌های اعمال شده علیه ایران برداشته شود، با افزایش تولید نفت خود بازارهای جهانی را اشباع کرده و قیمت نفت‌ به نصف قیمت قبلی‌اش کاهش یافت.
 
این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های موجود عربستان سعودی و قطر طی سه هفته گذشته 42 میلیارد دلار به خاطر کاهش قیمت نفت متضرر شدند، ضمن این که این کشور هزینه‌های جبران ناشی از کاهش قیمت نفت را به شرکت‌های امریکایی پرداخت می‌کند و در حقیقت عربستان حاضر است این ضررها را متحمل شود تا به اقتصاد ایران ضربه وارد کند.
 
این موضوع با همکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال انجام است یعنی عربستان سعودی قبل از افزایش تولیدات خود با کمپانی‌های بزرگ نفتی امریکا  مذاکراتی نیز داشته و لذا این مسأله توطئه امریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان علیه اقتصاد ایران  را نشان می‌دهد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: جنگ نفتی و اقتصادی از سوی عربستان و امریکا علیه ایران و روسیه آغاز شده ولی با توجه به این که ایران تنها به 30 درصد از درآمدهای نفتی تکیه دارد به نظر می‌رسد که کشورمان با رویکرد به سمت اقتصاد مقاومتی سعی خواهد کرد از این بحران خارج شود.

 

 

 

پاسخ روسيه, عربستان به نامه هسته اي ظريف

پوليتيکو: کنگره لايحه تحريم جديدايران را ماه جاري به راي مي گذارد

کمتر از يک ماه پيش محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه کشورمان در يک اقدام ابتکاري طي نامه هاي جداگانه اي به همتايان خود در کشورهاي مختلف جهان مواضع اصولي جمهوري اسلامي ايران در خصوص مذاکرات هسته اي را تشريح کرد. در همين حال نشريه پوليتيکو خبرداد: جمهوريخواهان حاضر در سناي آمريکا لايحه جديد تحريم هاي ايران را ماه جاري به راي مي گذارند. به گزارش ايسنا، يک منبع آگاه درباره ابعاد تازه اي از بازتاب هاي جهاني اين نامه گفت: آقاي ظريف اواسط ماه گذشته نامه مهمي به وزيران خارجه کشورهاي ديگر به غير از رژيم صهيونيستي ارسال کردند که اين نامه به دلايلي بعد از دو هفته از ارسال آن در رسانه ها منتشر شد.او در پاسخ به اين سوال که آيا تاکنون به اين نامه پاسخ داده شده است يا خير، گفت که چندين وزير خارجه از جمله وزيران خارجه عربستان و روسيه به اين نامه پاسخ رسمي داده اند. برخي وزارت خارجه ها نيز در اروپاي شرقي و آمريکاي لاتين در پاسخ به اين نامه بيانيه عمومي صادر کرده اند.اين منبع آگاه همچنين اضافه کرد: طرف هاي مقابل در پاسخ هاي  خود ضمن تقدير از اقدامات ايران، ابراز اميدواري کرده اند که ايران و کشورهاي (۱+۵) هر چه زودتر به توافق دست پيدا کنند و تاکيد کرده اند که اين توافق مي تواند اهميت به سزايي براي جهان و منطقه داشته باشد.وي اظهار کرد: پاسخ هاي داده شده به اين نامه نشان مي دهد که اعضاي جامعه بين المللي بر حقانيت مواضع جمهوري اسلامي در مذاکرات هسته اي اذعان دارند و رسيدن به توافق برد - برد ، را مد نظر قرار مي دهند. اين در حالي است که سناتور آمريکايي مارکو روبيو اعلام کرد که سناي جديد آمريکا طرح تحريمها عليه ايران را تصويب خواهد کرد. به گزارش فارس، وي در مصاحبه با راديو ملي آمريکا گفت: من فکر مي کنم ما براي تحميل تحريم هاي جديد عليه ايران اکثريت مطلق را مي توانيم کسب کنيم و طرحي را تصويب کنيم که غيرقابل وتو باشد و دولت را ملزم کنيم که هر توافقي که با ايران حاصل شود را قبل از اجرا براي تصويب به کنگره ارائه کند. وي افزود: ما آماده ايم که در اسرع وقت طرح تحريم هاي جديد را به تصويب برسانيم تا به محض شکست توافق هسته اي در 6 ماه آينده آن را اعمال کنيم. همچنين به گزارش ديپلماسي ايراني نشريه پو ليتيکو نوشت ":جمهوري خواهان روي کار آمده در کنگره آمريکا با آماده سازي دو لايحه براي تصويب در ماه ژانويه در زمينه اعمال تحريم هاي جديد عليه ايران و تصويب برنامه خط لوله کي استون در کانادا و آمريکا، باراک اوباما رئيس جمهور اين کشور را با چالش هاي جديدي مواجه خواهند ساخت.




چاپ خبر


نظر

 
 
  
ارسال

نمایندگان خدمات پس از فروش

مشکلی با محصولات گرم ایران دارید؟ نزدیکترین نمایندگی خدمات پس از فروش را بیابید...

جستجو

خدمات مشتریان گرم‌ایران

سوالات خود را از طریق تلفن 36154-051 و یا سایر روش ها با ما درمیان بگذارید...

تماس